11 котела UltraGas осигуряват топлата вода в най-известния небостъргач Burj Khalifa

Там където земята е равна и нощта пада бързо, хората се нуждаят от референтни точки. В Дубай тази точка е като игла сочеща нагоре в небето. Блестяща и отразяваща дневната светлина и обсипана с красиви светлини през нощта.

На височина 828 метра и с над 160 етажа, Бурж Халифа се сблъсква с всичко. Най-високата свободно стояща сграда в света, най-висок жилищен етаж, най-високата платформа за наблюдение – суперлативите изглеждат безкрайни.

Когато и изискванията са буквално небесни, винаги можете да разчитате на Hoval. 11 кондензни котела UltraGas® осигуряват гореща вода в най-високата сграда в света.

Hoval се справя успешно не само в Алпите, където времето се променя за минути от суров студен вятър до слънчево и топло време, но Hoval се спарви и тук в горещия пясък и сухите пустини, където няма нужда от отопление, но има нужда от голямо количество и винаги с постоянна температура топла вода.

Това беше едно доказателство, че не само в студения климат има нужда от газов котел. Дори и там, където слънцето е целогодишно, има място за компактния и високоефективен кондензен газов котел UltraGas на Hoval.

Кондензният газов котел UltraGas® с мощности от 15 до 2300 kW  е  гъвкаво решение за отопление на всякакъв тип сгради.

Котелът е с патентования aluFer® топлообменник, който осигурява изключително висока ефективност и икономически ефективно изпълнение.

Много рентабилен, с бърза възвращаемост.

Технически данни:
– Мощност: от 15 до 2300 kW
– Ефективност: до 109,9 %
– CO2 редуциране: до 90 тона/година

Вижте също...