pixel

200 лоялни клиенти на EVN България Топлофикация ще получат ваучери за 50 лв.

200 лоялни клиенти на EVN България Топлофикация ще получат ваучери за 50 лв.

200 лоялни клиенти на EVN България Топлофикация ще получат ваучери за топлинна енергия за 50 лв. през следващия сезон. Спечелената сума от наградата ще бъде приспадната от фактурите за топлинна енергия на печелившите след 1 октомври 2017 г. В края на юни 2017 г. компанията организира томбола за своите лоялни клиенти, които през отоплителен сезон 2016/2017 г. са ползвали услугата централно отопление и са заплащали редовно своите месечни фактури за топлинна енергия.
 
Определянето на печелившите се извърши, като с компютър бяха изтеглени имената на клиентите и номерата на измервателните точки (ИТН), отговарящи на условията за участие, съобщиха от EVN България Топлофикация. В програмата за лоялност не участват клиенти, ползващи само топлинна енергия, отдадена от сградна инсталация.
 
Томболата се проведе в присъствието на нотариус и на домоуправители от топлофицирани сгради етажна собственост, които взеха участие в тегленето на печелившите имена. Наградените клиенти ще бъдат уведомени писмено от EVN България Топлофикация. Списъкът с печелившите клиенти от томболата е публикуван на интернет страницата на дружеството.
 
Втората част на кампанията е под надслов „Направете сградата си по-уютна с наша помощ”. Тя е насочена към клиенти, живеещи в многофамилни сгради етажна собственост. Необходимо е над 70% от домакинствата в сградата да ползват услугата централно топлоснабдяване. Всички клиенти, които живеят в сгради, отговарящи на посочените критерии, участват автоматично в класацията за награда и не е необходимо да подават заявление за участие. Класирането  става според най-висок процент клиенти в сграда, заплащащи редовно своите месечни фактури към EVN България Топлофикация в безлихвения период.
 
За изминалия отоплителен сезон 2016/2017 EVN България Топлофикация ще осигури общо 10 награди за клиенти в най-лоялните сгради. Сред предвидените награди са: боядисване на стълбищна част или боядисване на входна врата плюс електронно заключване на врата; eнергиен пакет – енергийно-спестяващо осветление за стълбището и изолация на вътрешни отоплителни инсталации (ВОИ) в общите части; пощенски кутии, дървена пейка за входа и др.
 
Вторатa част на кампанията за лоялност също не се прилага за клиенти, които ползват само топлинна енергия, отдадена от сградната инсталация. Печелившите клиенти ще бъдат уведомени писмено от EVN България Топлофикация.

Може да харесате още...