5 годишна гаранция за полева автоматика от Siemens – надеждност, гъвкавост и прецизност

Siemens

От вентили и задвижки до сензори – всички наши продукти отговарят на най-високите стандарти за качество и се характеризират с оптимална енергийна ефективност, лекота на работа и дълъг жизнен цикъл. Чрез отворените комуникационни стандарти KNX и BACnet се подобрява съвместимостта и интеграцията в системи за автоматизация и сграден мениджмънт и така превръщаме идеалните места в реалност. Освен, че получавате всички продукти, от които се нуждаете само от един доставчик, разчитате на поддръжка по всяко време и от всяко място благодарение на инструменти и приложения, които в максимална степен улесняват работата ви. А сега добавяме и включена 5-годишна гаранция.

Вентили и задвижващи механизми 

Вентилите и задвижващите механизми Acvatix са най-важните компоненти за икономични и ефективни ОВК инсталации. С тях можете да избирате от цялостна гама вентили и задвижващи механизми, които предлагат максимално прецизно регулиране, енергийна ефективност и в същото време лесна употреба. Независимо дали подбирате вентили с електро хидравлични, електромагнитни задвижващи механизми или комбинирани вентили, Acvatix значително намалява консумацията на енергия и оперативните разходи в последствие. Обширната гама от продукти Acvatix предлага вентили и задвижващи механизми с дълъг експлоатационен живот, покриващи всички изисквания за регулиране и хидравлика, що се отнася до генерирането, разпределението и употребата на отоплителна или охладителна енергия.

Siemens

Изпълнителни механизми за въздух

Изпълнителниите механизми за въздух OpenAir говорят на вашия език. OpenAir е обширна гама от изпълнителни механизми, изцяло съобразени с вашите изисквания. Тя предлага голям избор на задвижки, управляващи сигнали, комуникационни стандарти и допълнителни функции. Икономичните мотори, бързото и точно регулиране, както и големият брой експлоатационни цикли осигуряват висока икономическа и енергийна ефективност. Те са лесни за инсталиране, гъвкави и надеждни: цялата гама от изпълнителни механизми работи във ваша полза – от безпроблемното инсталиране, през бързото въвеждане в експлоатация, до ефективността при употреба. Чрез стандартизираната концепция за окабеляване и самоцентриращия се адаптер на вала спестявате време и разходи. Четирите доказали се размера на корпуса обхващат всички ОВК – приложения, дори при специфични изисквания.

Siemens

Сензори

Портфолиото на сензорите Symaro е подходящо за всякакви измервания и включва сензори за температура, влажност, налягане, поток, скорост, конденз или качество на въздуха в помещенията. Сензорите осигуряват здравословен и продуктивен вътрешен климат. Те записват и предоставят информация за измерените стойности и пренасят отчетените данни изключително бързо и точно, осигурявайки оптимална основа за прецизно и следователно енергийно- и икономически ефективно управление на цялата ОВК инсталация. С иновативните характеристики като интегрираната тест функция и гъвкави мултисензори за различни приложения, сензорите Symaro са сигурна инвестиция в бъдещето. Благодарение на усъвършенстваната от десетилетия инсталационна концепция, те могат бързо да бъдат инсталирани и въведени в експлоатация – така че вашата инвестиция се изплаща още от самото начало.

Siemens

Научeте повече на линковете по-долу:
Вентили и задвижващи механизми Acvatix и интелигентен вентил;
Изпълнителни механизми за въздух OpenAir;
Сензори Symaro и здравословен климат в помещенията.

Free Download center: тук можете да изтеглите всички брошури, инструкции, спецификации и техническа документация на направление Сградни технологии на Siemens за Android и iOS.
Free Scan to HIT: С това приложение можете да сканирате двумерния матричен код на продуктите и незабавно да получите достъп до цялата важна информация за продуктите като таблици с данни и инструкции за монтаж.

За повече информация, моля пишете на [email protected] или посетете siemens.bg/bt.

Може да харесате още...