pixel

50% отстъпка от цената за присъединяване на новите клиенти на Овъргаз

50% отстъпка от цената за присъединяване на новите клиенти на Овъргаз

До 31 януари 2014 г. всички индивидуални битови клиенти, които сключат нов договор за присъединяване към газоразпределителната мрежа на Овергаз Запад, Овергаз Север, Овергаз Юг и Софиягаз, ще могат да се възползват от 50% търговска отстъпка от цената за присъединяване. Клиентите на Овергаз Изток ще получат 100% търговска отстъпка от цената за присъединяване.

За да се възползват от условията на промоцията, всички клиенти трябва в срок до 31-ви март 2014 г. да завършат изграждането на своите газови инсталации и да започнат да потребяват природен газ.

Допълнителни бонуси!

За всеки клиент, сключил промоционален договор за присъединяване в срока на кампанията и изпълнил условията до 31 март 2014 г., ще бъде зареден електронен ваучер за природен газ на стойност 100 лв. с ДДС.

Клиентите, намиращи се в сгради с изградена сградна газова инсталация (СГИ), финансирана от Овергаз, ще  получат отстъпка от таксата за включване към СГИ в размер на 100 лв.

Отстъпка до 20% при закупуване на газови конвектори!

В периода на кампанията всички настоящи и бъдещи битови клиенти ще могат да закупят  и газови конвектори от подбрана серия с до 20% отстъпка от стандартните цени.

Прогонете студа!

Спестете от 400 лв. до 700 лв. от първоначалната инвестиция за газификацията на Вашия дом.

Настанете в дома си топлина и комфорт!

Повече информация за промоцията можете да намерите в клиентските центрове, на телефон 0700 11 110 или в приложените по-долу материали.

Официални правила: „Овергаз Север” ЕАД, „Овергаз Юг” АД, „Овергаз Изток” АД, „Овергаз Запад” АД, „Софиягаз” ЕАД.

Може да харесате още...