Адара инженеринг е вече партньор на немската фирма за помпи GEA

Адара инженеринг има удоволствието да обяви, че от месец януари т.г. е партньор на немската фирма за помпи GEA, специализирана в производството на машини и оборудване за хранително-вкусовата, фармацевтичната и др. промишлености. Приблизително 70% от масовите хранителни и фармацевтични продукти на пазара имат досег до технологиите на фирма GEA  – свързани процеси са предварителната подготовкa, сепарирането, последващата обработка, охлаждането, пакетирането,замразяването на месни и млечни продукти, риба и морски храни, растителни и животински мазнини,плодове, зеленчуци, хлебни изделия и хранителни добавки. Във фармацевтичната индустрия фирма GEA  е специалист в транспортиране и дозиране на течни, прахообразни и твърди изделия.

GEA

Адара, като специализирана фирма за помпи и помпени системи ще се фокусира в предлагането и развитието на търговската мрежа на помпи с марката Hilge, собственост на GEA. Те са добре известни на българския пазар като символ на високо качество, произвеждат се от висококачествена неръждаема стомана, което ги прави изключително подходящи за използване в хранително-вкусовата и фармацевтичната промишлености.

GEA

Смятаме, че партньорството ни с фирма GEA за помпите с марка Hilge ще бъде ползотворно, защото разполагаме с добра дистрибуторска мрежа на територията на цялата страна, както и с добре подготвен както търговски, така и сервизен персонал.

За контакт и повече информация – Адара Инженеринг.


Вижте също...