pixel

Академия Екотерм Проект

Ecotherm project

Академия Екотерм Проект е създадена през 2009 година, като част от мисията и целите на компанията в областта на предлагането на продукти, услуги и решения, свързани със съоръжения и системи за енергийното оползотворяване на дървесна биомаса.

Академия Екотерм Проект предлага следните модули на обучение на целеви групи клиенти:
М 1. Основно техническо и сервизно обучение на инсталатори и сервизни специалисти.
М 2. Обучение за напреднали. Нови продукти и решения, предлагани от фирмата.
М 3. Продукти, системи и решения за лъчисто подово, стенно и таванно отопление и охлаждане.
М 4. Продукти, системи и решения за газова техника, котли на биомаса със средна и голяма топлинна мощност, нов предлаган асортимент към отоплителни и климатични инсталации и др.
М 5. Хидравлично балансиране на отоплителни системи.
М 6. Търговско – икономическо обучение на мениджърите на фирми.

Пример за инсталация със слънчев колектор, буфер за топла вода, ниско температурно и високо температурно отопление.

instalacia

Структурираните модули за обучение имат основна цел да генерират компетентни и професионални инсталатори и сервизни специалисти, които чрез придобиване на специфични теоретични и практически знания и умения ще доведат до постигане на едно по-високо ниво на развитие на бизнес- партньорството на Екотерм Проект ЕАД с фирми у нас и в Европа.

Обученията се провеждат от високо квалифициран екип от инженери и технически специалисти. Академия Екотерм Проект е технически оборудвана и разполага с модерна база, шоурум и демонстрационни зали с работещи продуктови мостри за провеждане на практическо обучение в реални експлоатационни условия.

Akademia Ecotherm projectAkademia Ecotherm projectEmmeti

Академия Екотерм Проект гарантира провеждането на качествени, професионални и практически обучения на своите партньори от България и Европа.

За повече информация, моля посетете: www.greenecotherm.bg

 

Може да харесате още...