pixel

Актуални промоции от Булклима

General Fujitsu произвежда висококачествени продукти, които създават отлична комфортна среда. Качеството и надеждността на системите е гарантирано от креативността и дългогодишния опит на всички специалисти, както и от високите цели, които си поставят.

General Fujitsu предлага богат избор от продукти както за големи всекидневни помещения, така и за детски стаи. Можем да направим стаята Ви по-комфортна с широка гама типове климатици от таванен тип с автоматични филтри и почистващи функции до стенен тип с филтър, който подобрява и почиства въздуха. Освен това, тези модели се отличават с високоефективна работа, която спестява енергия.

Като официален представител на General Fujitsu за България, Булклима предлага следните климатици на промоционални цени:

General Fujitsu ASHG09LLCC за 959 лв с ДДС

Това е инверторен климатик, подходящ за помещения до 19 m². Базовият инверторен модел на General Fujitsu притежава добри работни параметри и най-необходимите функции за един климатик, което го прави добър избор в отношение цена – качество. С ‘All DC’ технологията, разработена от компанията системата постига енергийна ефективност клас А+ при отопление и А++ в режим на охлаждане, а иновативен нов тип вентилатор на вътрешното тяло снижава шума от него до 22 dB(A). В допълнение режим „Пълна мощност“ осигурява бързо затопляне или охлаждане на помещението за кратко време при необходимост, а модус „Икономичен“ може да се употребява за допълнително ограничаване на консумираната от климатика електроенергия.

General Fujitsu ASHG12LLCC за 1029 лв с ДДС

Това е инверторен климатик, подходящ за помещения до 24 m². Базовият инверторен модел на General Fujitsu притежава добри работни параметри и най-необходимите функции за един климатик, което го прави добър избор в отношение цена – качество С ‘All DC’ технологията, разработена от компанията системата постига енергийна ефективност клас А при отопление и А++ в режим на охлаждане, а иновативен нов тип вентилатор на вътрешното тяло снижава шума от него до 22 dB(A). В допълнение режим „Пълна мощност“ осигурява бързо затопляне или охлаждане на помещението за кратко време при необходимост, а модус „Икономичен“ може да се употребява за допълнително ограничаване на консумираната от климатика електроенергия.

General Fujitsu ASHG09LMCA за 1099 лв с ДДС

Това е инверторен климатик, подходящ за помещения до 20 m². Климатикът разполага със стандартните режими на работа: автоматичен, отопление, охлаждане, отнемане на влагата в помещението, режим само вентилатор. Три степени за скорост на вентилатора на вътрешното тяло, плюс автоматичен. Допълнителна функция за отопление ’10°С Heating’ поддържа температурата в помещението не по-ниска от 10°С, което гарантира, че в помещението няма да стане прекалено студено докато е необитаемо. Режим „Мощен“ осигурява 20 минути продължителна работа на максимален въздушен поток и максимални обороти на компресора. използва се за бързо постигане на комфорт в помещението – охлаждане или отопление.

General Fujitsu ASHG12LMCA за 1199 лв с ДДС

Това е инверторен климатик, подходящ за помещения до 26 m². Климатикът разполага със стандартните режими на работа: автоматичен, отопление, охлаждане, отнемане на влагата в помещението, режим само вентилатор. Три степени за скорост на вентилатора на вътрешното тяло, плюс автоматичен. Допълнителна функция за отопление ’10°С Heating’ поддържа температурата в помещението не по-ниска от 10°С, което гарантира, че в помещението няма да стане прекалено студено докато е необитаемо. Режим „Мощен“ осигурява 20 минути продължителна работа на максимален въздушен поток и максимални обороти на компресора. използва се за бързо постигане на комфорт в помещението – охлаждане или отопление.

General Fujitsu ASHG07LUCA за 1290 лв с ДДС

Това е инверторен климатик, подходящ за жилищни помещения до 20 m². Дизайнерската серия на производителя е носител на редица награди включително и на престижната за продуктов дизайн ‘Red dot Design Award’ за 2012 година. Системата разполага с отлично топлоотдаване при -15°С външна температура, ниски шумови нива до 21dB(A) при вътрешното тяло. Функция за отопление ’10°С Heating’, която поддържа температурата в помещението не по-ниска от 10°С, за да не изстине напълно, когато не се обитава, с минимален разход на енергия. Таймер с три режима (Седмичен/Програмиране/Сън).

>>> още модели

Доверете се на марката, за да се чувствате комфортно у дома си!

Може да харесате още...