Алуминиеви модулни радиатори Sebino

Sebino

Фирма Рувекс предлага на българския пазар нова гама модулни алуминиеви радиатори на водещия италиански производител на отоплителна техника Global. Радиаторите от серията Sebino се отличават с ултра тънък стилен и модерен дизайн, отлични топлотехнически характеристики и гарантирано по-голяма лекота и бързина при монтаж.

Серията Sebino е разработена да осигури оптимални условия за отопление, гарантирайки добра топлинна мощност и комфорт. Изчистеният вид позволява лесен и бърз монтаж на модулните радиатори. Сред отличителните характеристики на радиаторите от тази серия е и по-ниската консумация на енергия, дължаща се на добрата топлопроводимост на алуминия. Допълнително предимство на модулните радиатори е предоставената десет годишна гаранция от италианската компания Global.

Алуминиевите модулни радиатори Sebino са с ултра плосък дизайн, който позволява бързо и лесно регулиране на температурата във всяка стая, по-добър комфорт и значителни икономии на енергия.

Характеристики:
– подходящи за системи с ниска температура на топлоносителя (термопомпени инстарации);
– лесен контрол на температурата;
– технология за максимално пестене на енергия;
– ултра тънък дизайн – 60 см дълбочина;
– радиаторите се обработват със защитно покритие, което ги прави устойчиви на корозия;
– стандартен цвят- бял RAL 9010;
– по-нисък разход на енергия, поради намаляване на пасивните загуби на топлинна енергия;
– хигиеничност, тъй като изчистеният дизайн на Sebino ограничава конвективните движения на въздуха до строго необходимите;
– намаляване на топлинния градиент в отопляемите помещения с последващо подобряване на екологичния комфорт;
– проектиран и за системи с подаващи тръби, идващи от пода.

Sebino

Новите алуминиеви радиатори от серията Sebino са елегантни и осигуряват идеален баланс между отлични топлотехнически показатели и естетичен дизайн. Продуктите са базирани на философията на Global за постигане на функционалност, оптимизираща въздушната циркулация, максимален комфорт и висока енергийна ефективност.

Sebino

Изделията от новата серия Global Sebino са с доказани качества, за което гарантират от фирма Рувекс. Характеризират се с висока топлинна производителност, гарантирана от сертификата за съответствие с изискванията на стандарта EN 442 от института Politecnico в Милано. Продуктите са сертифицирани още по ISО 9001:2000  и UNI EN ISO 14001.

Италианската компанията Global произвежда алуминиеви радиатори от 1971 г. През годините фирмата се утвърждава като един от водещите производители, постигайки отлични резултати в този сектор, благодарение на внедряването на модерно технологично производствено оборудване и високо специализирани кадри. Компания с традиции в производството на алуминиеви глидерни радиатори с монолитна отливка и с най-високи качествени параметри и естетически дизайн.

Фирма Рувекс предлага пълната гама алуминиеви радиатори серии Vox, Vox Extra, GL, VIP, Mix, Iseo, Klass, Oscar, както и лирите за баня Junior и Vetta. В продуктовата гама на фирмата е включена и най-новата серия – Sebino, повече информация, за която бихте могли да намерите в сайа на фирма Рувекс.

Може да харесате още...