Алуминиеви радиатори Global с 10 години гаранция, но практически вечни

Ruvex

Компанията Global произвежда алуминиеви радиатори от 1971 г. и е постигнала отлични резултати в този сектор, благодарение на високо специализираните кадри и модерното технологично производствено обурудване. Рувекс започва да внася и предлага на българския пазар aлуминиевите радиатори на водещия италиански производител Global още през 1995 год. Безупречното качество на материала, отлят под налягане и неговата изработка, съчетани с модерния дизайн, предопределят радиатори Global като марка №1 както на българския пазар, така и в цяла Европа. Марката е станала синоним на „алуминиев радиатор”.

Фирмата е спечелила доверието на своите клиенти посредством осигуряване на постоянно високо качество на продуктите си. Веднъж закупеният и монтиран радиатор Global осигурава необходимия топлинен комфорт, допринася за модерния интериор на жилището и гарантира надеждност и дълготрайна употреба.

ruvex

Фирма “Рувекс” предлага пълната продуктова гама на италианския производител, която включва серии: Mix, Vox, Vox Extra, Klass, Vip, Iseo, Oscar, Doppel, както и две серии лири за баня Junior и Vetta.

ruvex

Алуминиевите радиатори са с висока енергийна ефективност, модерен дизайн и много високо качество. Всички радиатори са с гаранция от 10 години, но практически са вечни, защото техният материал неподлежи на корозия. Всеки един алуминиев глидер (радиатор) е тестван от производителя на налягане от 9 атмосфери.

Ruvex

Global разполага със собствена лаборатория, която извършва контрол на качеството на суровините и продуктите на всички етапи от производството до крайния готов продукт, разработва нови модели, работи за подобряване на процеса и подобряване на техническите характеристики на радиаторитe.

Характеристики:
голяма топлинна мощност – създават комфорт с отлично качество;
съвременен дизайн – съчетание на удобство и елегантност;
икономични – висока топлинна проводимост на алуминия;
секционни – възможност за добавяне на нови глидери;
лесен и бърз монтаж – подходящи за всички видове отоплителни инсталации;
лесни  за почистване – двойно антистатично прахово боядисани с допълнителен защитен лаков слой, незадържащ прах;
дълъг живот –  монолитни глидерите, отлети под налягане от висококачествен алуминий;
пълна гама размери.

Как да разпознаете истинските радиатори с марка Global:

Крайният клиент трудно може да направи разлика по външен вид  между отделните производстводители, особено ако няма база за сравнение в момента на избор на радиатора.

За да запази имиджа на марката и интересите на потребителите, Рувекс съветва клиентите да проверяват надписа на самия глидер с изписани: производител (Global), модел (Vox, Mix, Klass, Vip, Oscar, GL и други), размер, произход, сертификат за качество.

В офиса на фирмата и нейните магазини може да намерите мостри на радиаторите и лирите.

Фирма “Рувекс” ще ви помогне при избора на алуминиев радиатор, ще изчисли мощността му и ще ви препоръча радиатора, който най-добре ще отговаря на вашите изисквания. Висококвалифицирани консултанти ще изчислят напълно безплатно броят на глидерите, от които имате нужда. Ще ви изготви безплатна оферта и при одобрението ѝ, алуминиевите радиатори ще бъдат доставени в кратки срокове до адрес.

За контакт и допълнителна информация – Рувекс.