Алуминиеви радиатори Romstal Vision – еволюцията в отоплението

Romstal

Елате в магазините на Romstal и вземете алуминиеви радиатори Romstal Vision, един висококачествен продукт за вашите вътрешни отоплителни инсталации. Изберете глидери от алуминий с размери 600x100mm или 500x100mm, които ще се впишат перфектно във всеки дом.

Диапазонът на размерите ще ви позволи напълно да покриете подпрозоречните пространства и да загрявате въздуха в помещението по-равномерно и по-ефективно.

Алуминиевите радиатори Romstal Vision не само изглеждат отлично, но имат и много добра устойчивост на корозия. Боята е внимателно подбрана, за да гарантира един наистина висококачествен продукт.

Romstal

Изящният бял цвят се постига чрез двоен процес на боядисване, който гарантира яркостта и целостта на радиатора през времето:
– Първият етап се състой в нанасяне на покритие чрез анафореза- това боядисване осигурява по-добро сцепление по цялата повърхност на радиатора, което прави неговото качество и цвят непроменими във времето.
– Вторият етап е нанасяне на епоксидно прахово покритие, което придава стандартния бял цвят RAL 9010, което прави всяка отделна секция същия нюанс и яркост, както останалите, осигурявайки перфектно съвпадение на цвета, дори когато сглобяваните секции са от различни батерии.

Радиаторите Romstal Vision имат висока топлинна ефективност и предоставят на потребителя както висок топлинен комфорт, така и ниски експлоатационни разходи. Чрез достъпна цена и намаленото си тегло притежават предимството, че са лесни за транспорт и инсталиране. Високото качество позволява интервенции, като обезвъздушаване и почистване да се извършват с максимална лекота.

Romstal

Техническите свойства на използвания алуминий правят нашите радиатори съвместими с всички тенденции и технологии в съвременното нискотемпературно отопление. Те се комбинират идеално с кондензни газови котли и термопомпи, и са се доказали като перфектно решение, както при замяна в стари сгради, така и при първоначално инсталиране в нови.

100% MADE IN ITALY

Алуминиевите радиатори под собствената ни марка  се произвеждат изцяло в Италия, чрез леене под налягане на алуминиева сплав, процес, извършен в съответствие с европейските стандарти, използвайки само сертифицирани суровини. Алуминият, използван за създаване радиаторите се доставят директно в течно състояние от Raffmetal и спазва стандарта UNI EN 1676: 1998 .

Завършени с качествена боя, те имат дълъг експлоатационен живот поради свойството на алуминиевата сплав да образува водонеразтворим оксиден слой, който се отлага върху вътрешните стени на радиатора. Съотношението между топлинната мощност и компактните размери е едно от най-високите на пазара, като същевременно имат ниска топлинна инерция и висока топлопроводимост.

Подробна информация и още много продукти ще намерите на www.romstal.bg.

Може да харесате още...