pixel

Алуминиевите радиатори Vısıon са със 7 международни патента

Vision

Екотерм Проект предлага на българския пазар алуминиеви радиатори Vısıon – произведени от най-голямата леярна в Европа на фирма Fondital. С повече от 40 годишна история, Fondital е една от най-добрите компании производители на радиатори, имаща международни бизнес партньори из цяла Европа. Въпреки, че марката се осланя на дългогодишната си история и традиция, благодарение на развойната дейност на компанията иновативността на продуктите с всеки изминал ден се подобрява.

Компанията инвестира милиони евро, за да подобри тестването на продуктите си, както и за да разшири лабораторията си с цел повишаване на производителността и самото качество на продукта, разработвайки все по-екосъвместими и безопасни производствени процеси. Пример за качеството на тестването е, че изделията са тествани при налягане от 60 bar, като максималното работно налягане е 16 bar. По този начин потребителите могат да разчитат на повишена сигурност при експлоатация на радиатора.

Друг пример за качеството на радиаторите Vısıon е боядисването, което се извършва на два етапа. Първият етап е боядисване чрез метода анафореза, при което боята запълва всички пори на алуминиевата повърхност и се абсорбира от метала, като се премахва въздуха, предизвикващ окисляване. Вторият етап е прахово боядисване на продукта. Резултатът е: БЕЗ корозия и БЕЗ поява на пукнатини.

Vision

В резултат на задълбочените технологични изследвания и изпитания на екипа от специалисти в R&D центъра на Fondital, пaнелните радиатори Vısıon имат седем международни патента, доказващи иновативността на продуктите.

Благодарение на технологични проучвания е разработен по-олекотен и същевременно по-ефективен продукт. Компактните размери и олекотената конструкция позволяват да се намалят разходите за транспорт и съответно да се намали крайната цена на изделието, да се монтира без усилие и в бъдеще да се рециклира по-лесно.

Vision

Като всички продукти на Fondital, радиаторите Vision имат сертификат, удостоверяващ топлинната им мощност, издаден от Politecnico di Milano, международно признат милански университет с известен изследователски център. Отдадеността на Fondital към иновации и качество довежда до дългосрочно сътрудничество с този университет, както и неговата научна общност, съставена от повече от 1400 преподаватели и изследователи по целия свят.

Fondital са сигурни във високата ефективност и качество на продуктите си, като алуминиевите радиатори имат 12 годишна гаранция от датата на монтажа.

В резултат на постоянното си обновяване, Fondital изработват продукти с иновативен дизайн и качество! С широката си гама от размери и цветове, радиаторите на Fondital са както елегантен, така и икономичен отоплителен избор  за постигане на едно модерно обзавеждане. Повече за алуминиевите радиатори Vısıon може да намерите на уебстраницата на Екотерм Проект.

Може да харесате още...