Амакс газ отпразнува 20 000 продадени котела Immergas


Компанията затвърди позициите си в областта на газификацията на българския пазар, като отбеляза 20 000-я продаден газов котел на италианската компания Immergas.

Амакс газ сподели радостта от специалния повод с много подаръци. Късметлията Димитър Димитров от град Добрич, който закупи 20 000-я газов котел Immergas в България, получи 20 платени месечни сметки за газ, 20 месеца удължена гаранция, аксесоари и безплатно техническо обслужване на уреда на стойност 2000 лева.

Наградите бяха връчени от управителя на Амакс газ – инж. Любомир Хаджийски, който лично поздрави печелившия, като му благодари за доверието, оказано на компанията и му пожела спокойствие, уют и топлина през цялата година. Изненаданият Димитър Димитров не скри своята радост и сърдечно благодари за жеста, направен от компанията. Той закупил своя газов котел Victrix Tera 28 1 на газоразпределителната мрежа на „Аресгаз ЕАД“, от магазин „Дуков – Красимир Дуков“ ЕТ в град Добрич, за да се отоплява по-икономично и ефективно през зимата.

„Надежност, безкомпромисно качество и непрекъснат стремеж към иновация – това е гаранцията, което седи зад повече от 6 милиона продадени котли Immergas в цял свят. Ние се гордеем, че вече 20 години успешно продължаваме традицията и тук, като влизаме в сърцата и домовете на хиляди български семейства, за да споделим топлината на Immergas.” – каза инж. Хаджийски.


(от ляво надясно: Щастливото семейство Силвия и Димитър Димитрови и инж. Любомир Хаджийски)

С продадените 20 000 газови котела Immergas от над 200 модела и с пазарен дял повече от 20%, Амакс газ за пореден път затвърждава своята лидерска позиция в областта на газификацията. Като компания, фокусирана върху непрекъснатото въвеждане на нови продукти на българския пазар за подобряване на енергийната ефективност и намаляване на замърсяването на околната среда, Амакс газ предоставя на своите клиенти обширна гама от битови и индустриални решения за газификация и комфортна среда, с необходимата отговорност, професионално ниво на сервизна дейност и гаранция за висока ефективност.

За Victrix TERA

Линията се предлага в две комбинирани версии – 28 и 32 kW, както и 24 kW версия само за отопление, за комбиниране с обемни БГВ бойлери с различна вместимост. Цялата гама е оборудвана с кондензен модул, включващ серпентина от неръждаем стомана, проектирана да отговаря на най-новите изисквания на Европейските Директиви за използване на енергията и разполагат с пълно предварително смесване за по-ефективно спестяване на газ.

Kотлите Victrix TERA са сертифицирани с Клас 6, най-високата екологична класификация в Европа, благодарение на нискате им емисии на азотни окиси (NOx).

Компактните им размери ги правят удобни за инсталиране и лесни за адаптирането им в нови инсталации, както и за замяна на съществуващи котли в сгради и в частично защитени зони на открити пространства.

Управлението е опростено, показанията на LCD дисплея са интуитивни, а бутоните за настройка и управление са разбираеми и с тях се работи лесно и бързо.

Вижте повече тук.

Промоциални пакети с Victrix TERA.

За компанията:

Амакс газ ООД е създадена през 1999г. и  е част от Immerfin Group – собственик на Immergas –  най-големият производител на газови котли в Италия и лидер в световен мащаб с над 6 000 000 продaдени газови уреда. Произведени в Италия, с повече от 50 години традиция, газовите котли Immergas са предпочитаният избор на милиони семейства по света. Доверието в Immergas издържа теста на времето, защото компанията винаги е инвестирала в качествения контрол, безопасността и същевременно – опазването на околната среда.

Газовите котли Immergas гарантират:

♦ Икономично, безопасно и чисто отопление по всяко време на годината
♦ Висока ефективност и ниска консумация
♦ Лесен и бърз монтаж
♦ Надежден следгаранционен сервиз и поддръжка от висококвалифицирани специалисти

Амакс газ предоставя иновативни, ефективни и икономични решения за климатичен комфорт, както за дома, така и за индустрията. Компанията е официален представител и оторизиран сервиз на газови конвектори и камини Italkero, топловъздушни газови апарати за индустриални и аграрни приложения Winterwarm , керамични и тръбни инфрачервени отоплители Alke, битови и индустриални газдетекторни системи Geca, газови регулатори и стабилизатори на Pietro Fiorentini, газова и индустриална спирателна арматура на Enolgas, системи за колективно и каскадно димоотвеждане Convesa.


Изключителен представител и сервиз.

Вижте също...