Anticalc от Tesy с обновен и стилен дизайн

TESY

Добре познатата серия бойлери, Anticalc от TESY, специално разработена, за да осигурява дълготрайна и надеждна защита от котлен камък, вече е с нов, по-модерен и стилен външен вид.

TESYЕкип от инженери на компанията стилизира ергономията и функционалността на контролния панел на познатия досега Anticalc, което е и основен елемент в редизайна на изделието. Акцентът на новия дизайн е изящният, визуално олекотен панел, снабден с красив, изцяло прозрачен индикатор, който показва готовността за работа на бойлера. Светлинната индикация свети в червено, когато бойлерът е в режим загряване, и в синьо, когато е загрял водата и е готов за ползване.

Разнообразието от модели остава същото. Вертикални, реверсивни и slim модели с нов външен вид остават перфектната и по-красива защита от котлен камък.

За TESY

TESY е един от водещите европейски производители на електрически бойлери, бойлери с индиректно загряване и електрически отоплителни уреди.

През последното десетилетие TESY демонстрира бързо развитие като внедрява широка гама от продукти и патентовани технологични решения, които са в пълно съответствие със съвременните изисквания за енергийна ефективност и с тези, регулиращи опазването на околната среда.

Компанията продължава своето развитието, като инвестира във внедряване на най-актуалните за индустрията технологии, разширява производството си и лансира нови продукти, с цел да затвърди своята позиция като третия най-голям производител на електрически бойлери в Европа.

TESY е българска компания, създадена през 1993 г., която е част от Фикосота Холдинг. Понастоящем фирмата разполага с четири завода в Шумен и Смядово, където работят над 850 човека. С иновативния си подход към пазара и продуктите, с динамично развиващ се екип от високо мотивирани специалисти, TESY реализира своята продукция в повече от 50 страни на 4 континента.

За повече информация посетете www.tesy.bg и каналите ни във  Facebook, Twitter Instagram, YouTube и LinkedIn.