Ароматерапия срещу вирусите

bluclima

Да останеш здрав, когато наоколо много хора кашлят или са покосени от грипа, си е истинско изпитание.

bluclimaПрофилактиката с етерични масла в сезона на грипа е отличен избор, защото те са практически безвредни, човек не може да стане резистентен към тях. В същото време те действат антивирусно, притежават противовъзпалителен и  антибактериален ефект. Един от начините за прилагане на тази терапия е именно въздушна дифузия, която се прилага за ароматизиране на околната среда или дезинфекция на въздуха.

Фирма Булклима предлага едни от най-добрите арома дифузери на българския пазар, произведени в Италия от известния производител Olimpia Splendid.

С елегантния си дизайн и компактност, те идеално се вписват във всеки интериор. Ефикасни и безвредни, благодарение на ултразвуковата си технология за подгряване на маслата.

Гамата се предлага в три модела. За пълен комфорт ароматерапията е съчена и с хромотерапия.

Арома дифузер Astomi 200, Olimpia Splendid – ItalyAstomi 200

Хромотерапия и 9 часа непрекъсната работа, ефикасен и безопасен, благодарение на функцията за автоматично изключване и устойчива на корозия пластмаса. Този модел ароматизира, овлажнява и осветлява помещенията и допринася за пълен уют в тях.

Характеристики:
– обем на резервоара 200 мл;
– променлива LED светлината за хромотерапия;
25 мл/ч производителност;
– корозионно устойчива пластмаса;
9 часа непрекъсната работа;
– автоматично изключване при празен резервоар;
– мултифункционален сензорен бутон.

bluclima

Арома дифузер Astomi 80 с хромотерапия Olimpia Splendid – Italy

astomi80Малкият арома дифузeр е проектиран за вашето „добро физическо състояние“: благодарение на USB захранване, винаги можете да го вземете със себе си и да се насладите на променливата светлина.

Характеристики:
– обем на резервоара 80 мл;
– променлива LED светлината за хромотерапия;
USB кабел за захранване;
6 часа непрекъсната работа;
– aвтоматично изключване при празен резервоар.

bluclima

Арома дифузер Astomi Sound с хромотерапия, овлажнител и тонколона Olimpia Splendid – Italy

Astomi Sound

Освен арома дифузер, този модел може да бъде свързан към смартфон или Bluetooth устройство, за да се използва като тонколона, чрез която да се насладите на вашата любима музика. С този уред ще си осигурите овлажнител за въздух и арома дифузер, който ще се погрижи за вашето благосъстояние и добро настроение.

Поглезете се!

Етеричните масла са предпочитано средство за разкрасяване и подмладяване, защото забавят процесите на стареене, ускоряват отделянето на отпадъчните вещества и мъртвите клетки и регенерирането на нови.

bluclima

Можете да откриете дифузерите в сайта на Булклима.