pixel

bauMax открива втори магазин

На 19 март (вторник) 2013 г. от 7.00 ч. bauMax открива своя втори магазин в София. Това е осмият строителен хипермаркет на компанията в страната. Новият магазин е разположен в ж.к. Люлин на обща площ от 15.000 m², на която над 40 000 продукта са разделени в четири сектора – строителство, техника, интериор и градина.

В България bauMax е на пазара от пет години. С над 750 служители, компанията управлява общо 8 хипермаркета с обща търговска площ от 90.000 м², с което се нарежда сред лидерите на пазара в сектора „Направи си сам”. Повече от 50 % от доставчиците на bauMax са български, с което компанията се стреми да насърчава българските производители и фирми-доставчици.

bauMax София Люлин
Един от основните акценти на новия bauMax е мащабното изложение на бани. Благодарение на иновативната услуга „3D планиране на бани” и заедно с дизайнерите на bauMax, клиентите имат възможността да направят триизмерен проект на своята нова баня и да видят точно как ще изглежда тя, още преди да са започнали ремонта. Редом с това, те получават и професионална консултация от специализираните консултанти в магазина, а корпоративните клиенти могат да разчитат на мениджърите ключови клиенти, които подготвят за тях индивидуален план и придружават изпълнението на техните проекти чак до строителната площадка.

Друга удобна и иновативна услуга в магазина е тест центърът за електроинструменти, където клиентите могат да изпробват инструментите, преди да направят своя избор. В този сектор, клиентите имат възможността да разгледат и да тестват най-новите инструменти и машини, предлагани на пазара.

Друго нововъведение са модерните презентации на подови настилки: тук клиентите могат да открият специализиран център с голямо разнообразие от масивен паркет, център за ламиниран паркет и специализиран център за плочки от водещи световни производители, като широката гама от продукти предлага избор от най-ниски цени до продукти с най-високо качество. Наред с това, към специализираните центрове за подови настилки са обособени центровете за клиентски поръчки, в които се предлагат над 100 вида масивен и ламиниран паркет и над 500 вида плочки. Тук клиентите могат да направят своята поръчка по мостра и да получат поръчаната стока в кратки срокове.

Може да харесате още...