Безкраен радиатор с модулен дизайн

Add-on е името на иновативното решение за отопление от италианската компания TUBES Radiatori. Елементите с размери 12×24 см в неговия център представляват модули, които предлагат безкрайна гама от възможности за композиране за създаване на различни решения, които могат да бъдат свободни или дефинирани, квадратни или правоъгълни. Пълното разгръщане на модулната отоплителна система е постигнато в конструкцията intra-wall, където тя се превръща в истинска отопляема стена, интегрирана в интериора.

Елементите са свързани с водната отоплителна система, като модулите могат да се разполагат и хоризонтално и вертикално, благодарение на конструкцията с четири страни, която позволява да се добавят допълнителни модули (оттук и името„ add-On“) и по този начин да се създаде безкраен радиатор.

Изделията са покрити с 90/130 микрона дебела термореактивна полиестерна боя, обработена на 200°С. Така те се предлагат в множество цветове, които могат да се съчетаят помежду си за постигане на още по-въздействащи и хармонични композиции.

Хромираните версии на елементите са постигнати чрез специален процес на покритие с наслояване, който осигурява много дълго износване във времето като процесът на хромиране за всяко отделно парче отнема около четири часа.


Вижте също...