Близкокуплирани (NB) и дългокуплирани (NK) осовозасмукващи помпи Grundfos

Grundfos

Адара инженеринг предлага практически неограничена гама близкокуплирани (NB) или дългокуплирани (NK) осовозасмукващи помпи Grundfos, чиито здравина и надеждност ги правят идеални за взискателни приложения.

Гамата осово засмукващи помпи е изключително обширна:
– Над 1 милион варианти;
– С мощности на електродвигателите от 0.25 kW до 355 кW;
– Дебит до 2000 m³/h;
– Напор до 150 m;
– Температурен диапазон до 140°С;
– Работно налягане PN10 и PN16;
– Гама в съответствие на EN733 и ISO2858;
– За всички видове приложения – водоснабдяване, нагнетяване в промишлени процеси, пренос на промишлени течности, напояване, отопление, климатизация.

Модулната конструкция позволява конфигуриране на помпата така, че да съответства точно на нуждите на потребителя, като се избягва падът в ефективността вследствие на използването на преоразмерена помпа.

Помпите NB/NK на Grundfos са с обработени чрез катафореза повърхности. Процесът включва Powercron® катодно електролитно покритие и покритие от цинков фосфат. Катафорезната обработка на вътрешните повърхности гарантира дългия им живот и висока ефективност.

Хоризонталните помпи на Grundfos са изключително подходящи за доставяне на вода в големи напоителни системи. Свръхмощните „всестранно развити машини“ предлагат изключително голям обем и надеждна работа при тежки условия.

Най-добрите осовозасмукващи помпи на пазара са помпи NBE/NKE на Grundfos. Тези адаптивни и интелигентни помпи са с вграден честотен конвертор, който осигурява максимална ефективност по всяко време. Всички компоненти на помпи NBE/NKE са специално проектирани и оптимизирани, което осигурява до 50% пестене на енергия в сравнение със стандартните помпи.

Серията NBE/NKE е стандартна конфигурация на Е-помпа, подходяща за приложения, в които сензор в системата управлява налягането, температурата или дебита.

Като допълнение, хоризонталната конструкция на помпите позволява лесно разглобяване, а дизайнът за „освобождаване отзад“ гарантира опростена и лесна поддъжка.

За контакт и повече информация – Адара Инженеринг.

Вижте също...