Бойлерите Sunsystem PRL – съвременна технология, достъпна за всеки

Когато избираме бойлер, основните критерии, които определят избора ни, са три: сигурност, издръжливост и икономично потребление на ел. енергия. С дългогодишния си опит и множество иновативни разработки в тази област, марката Sunsystem е еталон за качество и предпочитан избор, не само в България, но и в цяла Европа.

Една от най-атрактивните и желани серии бойлери на марката е Sunsystem PRL – универсални модели с две топлообменни серпентини и възможност за добавяне на електрически нагревател. Това, което отличава този бойлер от останалите модели на пазара, е иновативното разположение на серпентините, което осигурява равномерно затопляне на водата в целия бойлер. В допълнение, бойлерите Sunsystem PRL са оборудвани с висок клас изолация, която запазва температурата за по-дълго. Така разполагате с достатъчно количество гореща вода през всеки сезон и при всякакви атмосферни условия.

Моделите от серията Sunsystem PRL са проектирани така, че успешно работят едновременно или поотделно с три независими източници на топлина:
– соларна инсталация за подгряване на вода;
– отоплителна система с котел или камина;
– електрически нагревател.

В зависимост от потреблението на гореща вода в домакинството можете да избирате между три модела:
Sunsystem MB NL PRL – битов бойлер с обем 100 и 120 литра, предназначен за стенен монтаж;
Sunsystem BB NL PRL – битов бойлер с обем 150 и 200 литра, предназначен за стенен монтаж;
Sunsystem SON PRL – бойлер с обем 200, 300, 500 литра, предназначен за подов монтаж и подходящ както за домакинството, така и за индустриални цели – обществени сгради, хотели и др.

Който и от трите модела да изберете, със сигурност повече няма да се тревожите за горещата вода в жилището си, хотела или офиса, защото високото качество, безопасност и дълготрайна употреба на бойлерите Sunsystem PRL са гарантирани от прецизно подбраните материали и високотехнологична изработка. Тези предимства, в съчетание с достъпната цена и икономично потребление на електроенергия, правят бойлерите Sunsystem PRL идеалния избор за всеки потребител.

За контакт и повече информация – BURNiT.