pixel

Бош се включва в инициативата „Мениджър за един ден“

Бош ще се включи в 15-тото издание на инициативата „Мениджър за един ден“, която ще се проведе на 17 ноември 2016 г., четвъртък, в цялата страна. От 7-ми до 15-ти ноември е отворена регистрацията за участие на ученици и студенти, които ще имат възможност да тестват своите умения в реална среда и да планират кариерното си развитие при фирми и институции-домакини. Бош предлага на кандидатите 8 позиции в офиса си в София.

По време на „Мениджър за един ден“ утвърдени професионалисти от всички сфери на бизнеса и обществения живот, както и висши държавни управници дават възможност на младежите да се запознаят с реалната дейност на съответната организация. Домакините потапят своите „мениджъри за един ден“ в работното си ежедневие, показват им отвътре как работи техният сектор и ги вдъхновяват да открият своето професионално призвание.

„Мениджър за един ден” дава начало на професионалната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 г. и е сред най-популярните инициативи на Джуниър Ачийвмънт България, която се провежда ежегодно в над 100 държави. Oт 2002 г. насам в „Мениджър за един ден“ са участвали 15 234 ученици и студенти и над 2 000 компании и институции. Тазгодишното издание ще даде възможност на още много млади хора да се докоснат до истинския бизнес и по този начин да се ориентират по-лесно в кариерното си развитие и изборите, които стоят пред тях. Инициативата е в синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията.

Участието в „Мениджър за един ден” се препоръчва само на ученици и студенти, които са високо мотивирани да открият своето призвание, да натрупат практически опит и да създадат контакти с реалния бизнес.

Повече информация за инициативата-тук.

Може да харесате още...