pixel

Бош търси най-добрия инсталатор в България!

bestinstaller.bg

Бош е най-големият производител на кондензни газови котли в Европа и обявява конкурс за професионални инсталатори, като победителят ще получи титлата

„Най-добър инсталатор в страната“!

Тази почетна титла е привлекателна сама по себе си, но Бош няма да спре до тук, а ще възнагради победителите! Голямата награда на съревнованието е сервизен автомобил Dacia Sandero!

bestinstaller.bg

Конкурсът идва в момент, в който влиза в сила регламентът на ЕС за Екодизайн, който предвижда в бъдеще продажбата само на кондензни газови котли след 26 септември 2015 г., които са енергийно ефективни и екологични. Така конвенционалните котли със затворена камера постепенно ще бъдат заменени с модерни технологии. Фирма „Бош“ е подготвена за това предизвикателство и е наясно, че новият регламент ще се отрази на производители, търговци, както и на инсталатори и сервизни техници.

Сътрудничеството с инсталатори е важно, защото по време на процеса на изграждане на отоплителното решение за клиента – който започва със заданието и завършва с инсталирането – инсталаторите са тези, които могат да направят най-много, за да могат клиентите да са доволни от техните котли и сигурни, че са избрали най-подходящия продукт на най-добра цена. При оптимален и цялостен избор клиентите също имат полза, защото те могат да спестят до 40% от потреблението на енергия и да върнат инвестицията си до няколко години!

Кондензните газови котли Bosch и професионалните инсталатори гарантират успех и предлагат дългосрочно и надеждно решение за всеки конкретен клиент!

bestinstaller.bg

Съревнованието „Най-добър инсталатор на България“ означава не само титла за победителите, но носи и ценни награди! Победителят получава сервизен автомобил Dacia Sandero, втора награда е кондензен газов котел Bosch Condens 2500 W, а трета награда е комплект електроинструменти Bosch.

Съревнованието се състои от два етапа – теоретичен, който ще бъде проведен до 16.11.2015 г. онлайн на www.bestinstaller.bg и практически тест.

Нека съревнованието започне сега и нека най-добрият победи!

Може да харесате още...