pixel

Бош Термотехника и НБУ организират открит семинар

Бош Термотехника и НБУ организират открит семинар „Енергоспестяващи решения за отопление и топла вода” на 19 март 2015г.

София – Бош Термотехника и департамент „Архитектура” на Нов български университет организират отворена лекция и семинар на тема „Енергоспестяващи решения за отопление и топла вода” на 19.03.2015 г. от 16:20 часа, в Корпус 2, зала 705 на Нов български университет.

Лектори ще бъдат Мартин Ерменков и Стефан Златев от Бош Термотехника. Инж. Мартин Ерменков е ръководител „Сервизна дейност” на Бош Термотехника за България. Инж. Стефан Златев е търговски представител за България. Двамата изнасят специализирани лекции и провеждат обучения пред професионални организации и в технически университети в страната и чужбина. Модератор ще бъде д-р арх. Климент Иванов.

Съвременната архитектурна практика предполага залагане на енергоефективни решения в инвестиционните проекти. Всички архитектурни конкурси вече изискват такива решения, а специализираните конкурси за пасивни сгради стават все по-популярни. Архитектът като водещ проектант е този, който избира системата за пестене на енергия.

Семинарът предлага възможност за запознаване с иновативните технически решения на един от водещите разработчици и производители в света. Той ще разшири и обогати техническите познания на студенти и специалисти относно възможните решения и принципите на работа на съвременните системи за енергоефективност на сградите.

Може да харесате още...