Булклима с награда за най-голям ръст в продажбите за 2018 година

Olimpia Splendid Bulclima

Булклима получи награда „Партньор с най-голям ръст в продажбите за 2018 година“. Това стана в Бреша, Италия, където се проведе ежегодната среща на дистрибуторите на италианския производител на вентилаторни конвектори и термопомпи Olimpia Splendid. От страна на Булклима на церемонията по представяне на новите продукти и връчването на наградите присъстваха Мартин Арнаудов, Антон Христов и Мария Антонова.

Olimpia Splendid е световен лидер в областта на климатизацията, отоплението и термопомпени системи. Основана преди повече от 50 години, фирмата изнася произведените в Италия продукти в над 45 страни по целия свят, в т.ч. и България. Има офиси в Китай, Испания и Франция.

През последните 20 години българската фирма Булклима успешно налага на местния пазар решения за климатизация, отопление и вентилация, като използва и внедрява най-съвременни екологични технологични решения. Сред най-актуалните и популярни продукти, които Булклима предлага, са ново поколение енергоспестяващи и икономични климатични системи, както и актуалните на пазара термопомпи, осигуряващи отопление, охлаждане и гореща вода за битови нужди изцяло въз основа на естествени природни източници.

Olimpia Splendid Bulclima

Част от групата на Булклима е и фирма Булклима инженеринг, която разработва проекти за жилищни, офис и промишлени сгради в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията.

Булклима се грижи и за квалификацията на най-младите. Фирмата предлага стажантска програма, в която за стажантите е осигурено обучение от висококвалифицирани специалисти.


Вижте също...