« Обратно към ФИРМИ

АКВА ПЛЮС 2014 ЕООД

    • Адрес:
    • Казанлък, бул. Ал. Батенберг 210
    • 6100

Основана през 2014 год, основната част на дейността на фирмата е търговия с отоплителна техника. Стремежът е към максимално улеснение на клиентите при пазаруване. За целта се предлага пълен комплект услуги - от проектиране, през доставка, до монтаж и сервиз.

Предимствата да използвате нашата фирма са, че поемаме всички задължения - от проектирането до монтажа, както и безплатна доставка. Предлагаме също термоизолации на котли - пещи с темтература до 1000" C, изолация на тръби и въздуховоди.

Ценовата политика на фирмата е изцяло съобразена с нашите клиенти. Ние работим само на база търговска отстъпка - продажните цени се определят изцяло от производителя или вносителя. За стоките, които внасяме, се стремим винаги да предоставим най-добрата цена сред аналогичните стоки в България. Периодично предлагаме на клиентите си и промоционални оферти.

В нашия магазин предлагаме голяма гама котли на пелети газ, ток, течно и твърдо гориво и комбинирани, както и голямо разнообразие на слънчеви системи за БГВ (битова гореща вода). Предлагаме също така арматура, различни видове тръби, отоплителни тела (радиатори) от стомана, чугун и алуминий.

Фирмата разполага и с богат асортимент от помпи за нашите системи.