« Обратно към ФИРМИ

АРТПРО ЕООД

    • Адрес:
    • София, ул. Г. С. Раковски 62
    • България

Фирма АртПро е създадена през 1998 г.
АртПро е бързо развиваща се фирма, която успя да се наложи на пазара, отговаряйки на изискванията за качество по европейските стандарти.
Екипът е съставен от високо квалифицирани специалисти – архитекти, инженери, консултанти и монтажници, работещи в областта на камините, басейните, сауните, изделия от мрамор и гранит, проектиране.
Фирмата предлага индивидуални решения за всеки клиент.

Основните предмети на дейност са:

1. Проектиране, внос, изработка и монтаж на камини, дизайнерски камини, дизайнерски печки, горивни камери за камини, луксозни облицовки за камини и печки, барбекюта и пещи.
АртПро е изключителен представител за България на следните водещи европейски производители:
GRUPPO PIAZZETTA – Италия – производител на луксозни камини за ефективно отопление на дърва, на газ и пелети и печки на дърва и пелети.
ARKIANE – Франция – производител на луксозни дизайнерски камини
FOCUS – Франция – производител на луксозни дизайнерски камини
WANDERS – Холандия – производител на камини и печки на дърва и на газ
      
2. Доставка и монтаж на готови плувни басейни, доставка и монтаж на филтърни инсталации, покривала, химикали, аксесоари и водни ефекти.
      
3. Проектираме и изграждаме финландски сауни и парни бани, стандартни и луксозни, и по индивидуален проект. Проектираме и изграждаме спа и уелнесцентрове. При изграждането на сауните работим с материали на HELO - Финландия, с гарантирана сухота и с антибактериална обработка: северен смърч, бял бор, абачи. При парните бани предлагаме решения с луксознa италианска стъклокерамика TREND, а така също и с естествени материали като мрамор и гранит, обработени по наши детайли и изпълнени в цеха на фирмата.
      
4. Произвеждаме и извършваме абонаментна доставка на дървесни био-пелети – горивото на бъдещето, както и предлагаме цялостни решения за отопление на дома и офиса с пелети.
      
5. Архитектурно, комплексно и интериорно проектиране, узаконяване.