« Обратно към ФИРМИ

БОЙЛЕРИ МАТЕВ ООД

    • Адрес:
    • Хасково, ул. Цар Освободител 21
    • България

Началото е през 1990 г., когато „Бойлери Матев“ ООД е основана в град Хасково като изцяло частна собственост. Първоначално фирмата се е занимавала основно с изработване на поцинковани водосъдържатели за електрически бойлери и извършване на метални услуги.

Фирмата преживява голям разцвет, благодарение на финансиране от Българо-американския инвестиционен фонд. Изгражда се оборудване за производство на електрически бойлери, както и цех за емайлиране, поради високото търсене на българския пазар. Четири години след отварянето си фирма „Бойлери Матев“ ООД затваря целия производствен цикъл и се налага на българския пазар с емайлирани, поцинковани и неръждаеми електрически бойлери.

Голям принос за развитието на фирма „Бойлери Матев“ ООД има фактът, че е включена в ИБД – проект, подпомагащ българската индустрия. Между 1996 и 1998г. фирмата е посетена от германски специалисти, които внасят иновации и благодарение на своя опит и познания оформят фирмата като съвременна, модерна и бързо развиващата се.

Производствената и складовата част на фирмата заемат около 5500 квадратни метра площ. „Бойлери Матев“ ООД предлага голямо разнообразие на видове бойлери – богата гама от емайлирани, горещо поцинковани, неръждаеми и електролитно поцинковани битови бойлери от 30, 50, 80, 120, 150 и 200л за вертикален и хоризонтален монтаж, също така комбинирани бойлери с топлообменник тип серпентина. От 2001г. към производствената програма е включено и производството на комунално - битови бойлери 300 и 400л с и без топлообменник.

Благодарение на дългогодишния си опит в бранша, стриктното спазване на европейски изисквания за качество и желанието да осигурим най-доброто за Вас – нашите клиенти, фирма Бойлери Матев ООД се е наложила като една от най-предпочитаната марка за бойлери на българския пазар. Нашата цел е ежедневно да се стремим да ви предоставим надеждност и висок стандарт на достъпни цени.