« Обратно към ФИРМИ

ДАРИК КЛИМА ЕООД

    • Адрес:
    • София, кв. Враждебна, ул. 26 4
    • България

Дарик Клима ЕООД е специализирана в проектирането и изграждането на климатични, термопомпени, отоплителни, вентилационни, слънчеви колектори и алтернативни възобновяеми енергийни източници за отопление. Изграждането на VRV и VRF системи за централна климатизация на хотели, банки СПА центрове халета и други по крупни обекти. Специализирана в изграждането на термопомпени и соларни инсталации. Широко отворена към въвеждане на най-новите модерни технологични продукти на водещите компании , за производство на отоплителна техника и възобновяеми енергийни източници в света. Всичко онова, което ще доведе до по-голяма производителност, до по-голямо енергоспестяване и най-вече за опазването на околната среда, е наша основна цел. Стараем се обхватът на нашата продуктова гама да е по-богат и да обхваща, колкото се може повече части от сферата на отоплението. Целта ни, е максимално добре да представим предлаганите от нас продукти и отговорим на потребностите на нашите крайни потребители.

Дарик Клима ЕООД е сертифицирана и има изградени VRV и VRF инсталации за централна климатизация на престижни обекти в София и страната. Годишно фирмата проектира и изгражда, голям брой климатични инсталации за централна климатизация, които поддържа гаранционно и извън гаранционно.

Дарик Клима ЕООД осигурява продажба, монтаж, сервизна и гаранционна поддръжка на всички известни марки климатици. Най-често предлаганите от нас марки са - Daikin, Inventor, Midea, Toshiba, Fujitsu General, и други. Целта на фирмата ни е да предложим най-доброто за нашите клиенти, като се съобразим с техните желания и финансови възможности. При закупуване на продукт от предлаганите от нас марки, Вие безрезервно получавате от наша страна, пълна информация и евентуален съвет, гаранционно и извън гаранционно обслужване. Фирмата предлага на Вашето внимание и разсрочено плащане чрез кредит енергиина ефективност и TBI кредит. Тази услуга се извършва на място в нашият централен офис.

- Климатици;
- Слънчеви колектори;
- Термопомпи;
- Вентилация;
- Бойлери;
- VRF Центр. климатизация;
- Консумативи;
- Отоплителни тела;
- Котли.