« Обратно към ФИРМИ

ДЕКА ТРЕЙД ООД

    • Адрес:
    • Пловдив, бул. Васил Априлов 170
    • България
    • 4000

Фирма "Дека Трейд ЕООД" е създадена през 1992 г. с основен предмет на дейност директен внос и търговия с компоненти за отоплителни и водопроводни инсталации, вентилационни системи и оборудване за баня.

Благодарение на изключителната ценова политика, коректно обслужване и богата гама от над 3 000 вида продука, "Дека Трейд" ЕООД спечели стабилни позиции на българският пазар. С 15 годишния си опит фирмата се утвърди като една от водещите в бранша. Артикулите, предлагани от "Дека Трейд" ЕООД са произведени посредством модерни технологии от специализирани фирми и са с гарантирано качество, отговарящо на приетите от Европейската общност стандарти. Директният внос, извършван от фирмата, е допълнителна гаранция за техния произход, а непрекъснатата складова наличност на артикулите спомага за бърза и ефективна доставка. За изминалите години "Дека Трейд" ЕООД създаде дистрибуторка мрежа в цялата страна и благодарение на добрата мобилност, доставките се извършват регулярно до всеки наш клиент, във всяка точка на страната.

Екип от млади, енергични и квалифицирани служители е винаги на разположение за доброто и своевременно обслужване на клиентите.

Новооткритата модерна база на фирмата, разположена на стратегическа позиция в една от най-активните индустриални зони на гр. Пловдив, допълнително спомага за лесната комуникация с всички наши клиенти.

Ръководена от динамични и гъвкавомислешти личности, днес "Дека Трейд" ЕООД продължава да обогатява гамата от предлагани продукти и разширява своята дейност с цел утвърждаване на лидерските си позиции и дългосрочното бизнес сътрудничество с всички настоящи и бъдещи партньори.

Търговия с компоненти за водопроводни, отоплителни и вентилационни системи.