« Обратно към ФИРМИ

ДЖОНСЪН КОНТРОЛС

    • Адрес:
    • София, ул. Пиротска 139
    • 1309

Johnson Controls предлага продукти, услуги и решения, които повишават енергийната ефективност и намаляват оперативните разходи в сградите за повече от един милион клиенти.

Работейки в повече от 150 страни, ние сме водещ доставчик на оборудване, контрол и услуги за отопление, вентилация, климатизация, охлаждане, охрана и системи за управление на сгради.

В Johnson Controls наистина разбираме системите за ОВК. Всъщност ние произвеждаме едни от най-добрите HVAC продукти, части и системи за контрол на пазара днес. Ние също така предлагаме експертни знания, услуги и стратегически технологии, за да накарате Вашите системи да работят по най-добрия начин, оптимизирайки ефективността на Вашата сграда и понижавайки общите разходи.

С продуктите на HVAC YORK® можете да сте сигурни, че избирате висококачествено, енергийно ефективно оборудване и компоненти. Предлагаме широка гама от стандартни HVAC продукти, както и фабрично инсталирани и инсталирани на място допълнителни функции, които да отговарят на вашите специфични нужди.

Чрез широка гама Sabroe® винтови и бутални компресори и хладилни агрегати и системи за контрол, Johnson Controls може да отговори на повечето индустриални изисквания за охлаждане от всяка точка на света.

Johnson Controls Системата за управление Metasys® ви дава по-голям контрол и по-лесен достъп до информация от всяка друга система по рода си. Системата Metasys® включва пълен набор от специфични за приложението решения за управление на ОВК, пожар, осветление и системи за сигурност във вашата сграда.

Климатична и Отоплителна техника HITACHI предлага на потребителите нови нива на ефективност и технологични решения от водещ и утвърден японски производител. Чрез съвместната си компания Johnson Controls и HITACHI създадоха един от най-големите глобални производителя с цел да доставят разнообразни решения за всякакво приложения. В България продуктите на марката HITACHI се предлагат на пазара през дистрибуционния канал на Johnson Controls.