« Обратно към ФИРМИ

ЕКОТЕРМАЛ ООД

    • Адрес:
    • Бургас, ул. Сливница 47
    • България
    • 8000

Фирма Екотермал е основана през 1992 година с основен предмет на дейност производство, търговия, проектиране и монтаж на отопление, вентилация, климатизация, слънчеви и ВиК инсталации.

Производствената база на площ 8279 м² е разположена в собствен парк, който се намира в с. Константиново на 15 км от гр. Бургас, като условията и организацията на труд са над средното европейско ниво.

Екотермал е безспорен лидер в производството на електрокотли с електронно и контакторно управление. Изделията са носители на златен медал от Пловдивски панаир - Пролет 97. Успехите на фирмата се дължат на екип от специалисти с богат опит и висококвалифициран персонал. Фирмата произвежда още: лири за баня, комбинирани бойлери, колекторни кутии. Необходимостта от висока ефективност и икономичност в сферата на локалното отопление, наложи инсталирането на отоплителни системи осигуряващи удобство, комфорт и сигурност в жилища, офиси и други обекти, а това е възможно само, чрез широката гама изделия, които фирма Екотермал предлага на българския пазар.