« Обратно към ФИРМИ

ЕЛТЕРМ ЕООД

    • Адрес:
    • София, кв. Редута, ул. Марагидик 64
    • България

Фирма „Елтерм” ЕООД работи в областта на електрическите, отоплителни и климатични инсталации от 1996 г. Фирмата разполага с висококвалифициран и добре обучен инженерно-технически екип за доставка, инсталиране и поддържане на климатична и отоплителна техника, изпълнение на различни видове силно и слабо-токови електрически инсталации. Фирмата има повече от 15-годишен опит в производството на електрически отоплителни котли.

"Елтерм" ЕООД е дистрибутор на фирма "Tekno Point"- Италия – производител на климатична техника. Продуктите на “Tekno Point” покриват широка гама от оборудване за обработка и третиране на въздуха – стандартни и "невидими" климатици, въздушни завеси, професионални климатизатори, чилъри , индустриални системи , климатици с вградена система за производство на топла вода за битови нужди.

"Елтерм" ЕООД е официален дистрибутор и на "KOSPEL"  S.A.  Полша - производител на енергоспестяващи проточни бойлери.

Всички продукти преминават през строг и стриктен контрол , извършван от оторизирани и международно признати Европейски лаборатории и притежават всички необходими СЕ сертификати за съответствие.