« Обратно към ФИРМИ

ЕНЕРГИЯ-БГ

    • Адрес:
    • София, ул. Невестина скала 18
    • България
    • 1680

ENERGIA-BG е дъщерна фирма на Швейцарската фирма ENERGIA GmbH. Неин основател е инж. Руслан Тунтов – специалист с голям опит в България и чужбина в областта на проектиране и изграждане на инсталации за отопление, вентилация, климатизация, В и К, Нови енергийни източници и т.н.
ENERGIA-BG предлага цялостно решение за проектантски и монтажни услуги, което значително улеснява клиентите и намалява сроковете и разходите за изпълнението.
Високото ниво в качеството на услугата се постига, благодарение на добрата организация и високата квалификация на екипа. Във фирмата работят специалисти, структурирани в проектантско бюро, монтажна група, група за сервизна поддръжка. Специалистите на Енергия-БГ са преминали специализирани курсове на обучение при чуждестраните партньори на фирмата.
В отношенията си с клиентите фирмата залага на качество, коректност и дългосрочно партньорство.
Предлаганите от фирма Енергия-БГ компоненти и техника за изграждане на отоплителни инсталации са създадени по най-съвременни технологии, които осигуряват висока ефективност, икономичност и ниски нива на отделените вредни емисии в рамките на строгите европейски стандарти ISO и DIN.

ENERGIA-BG представя на българския пазар следните реномирани производители:
  ORION - топловъздушни апарати, вентилационни камери - Швейцария
  TLT GmbH - вентилатори - Германия
  Schmid AG - котли на дърва и дървени стърготини - Швейцария
  Prolux – Arbonia - радиатори и конвектори - Швейцария
  Hoval - котли за нафта и газ - Швейцария
  COSFI - хладилни машини - Италия
  ENERGIA - Всичко за отопление, вентилация, климатизация
  C.I.C. - Вентилаторни конвектори - Чехия