« Обратно към ФИРМИ

ФИЛБО

    • Адрес:
    • Варна, ул. Цар Иван Шишман 6
    • България
    • 9000

Фирма “Филбо” е създадена през 1992г в гр. Варна. Предмет на дейност  е търговията с водопроводни материали. Фирмата започва дейността си като ЕТ и от 2007г. се трансформира в еднолично дружество с ограничена отговорност – ЕООД. С всяка година фирмата разширява дейността си и обхвата на стоките които предлага.

В началото дейността на фирмата е продажбата на чугунена арматура. Като постепенно стартира търговски отношения с много нови фирми и започва да предлага нови стоки и асортименти. Първоначално процеса на работа се осъществява в магазин на ул. “Цар Иван Шишман” №6. С времето фирмата разширява обхвата си на дейност, разнообразието на предлаганите стоки, увеличава броя на фирмите, с които работи и кръга на клиентите си. “Филбо” ЕООД изгражда складова база, която е  разположена в Западна промишлена зона, ул. “Девня” – край езерния път. Обектът включва мострена зала и складова база на стоките, които се предлагат.

Предлагаме на клиентите си комплексно оборудване с ВиК материали, тръби, помпи, санитарен фаянс, асортименти за баня и други.

Официален дистрибутор на Grundfos за България.