« Обратно към ФИРМИ

ГАЗТЕК ООД

    • Адрес:
    • София, кв. Бъкстон, ул. Ген. Стефан Тошев 78
    • България

Газтек ООД се е утвърдила като един от лидерите в сферата на газификацията - проектиране, изграждане и поддръжка на сградни и вътрешни газови инсталации и отоплителни системи.
Фирма ГАЗТЕК ООД е на пазара от средата на 2004г. Дейността и е свързана с проектиране, изграждане и сервизно обслужване на газови и отоплителни, ВиК и ел.инсталации.
Фирмата притежава всички необходими лицензи за извършване на горепосочените дейности.

За сравнително краткия период от създаването си, ГАЗТЕК ООД се е утвърдила като един от лидерите в сферата на газификацията. Фирмата разполага с високо квалифициран персонал притежаващ сертификати от ДАМТН. В ГАЗТЕК ООД са ангажирани високо квалифицирани технически специалисти - инженери, техници и работници с доказан опит в проектирането и изграждането на газови, отоплителни, ВиК и ел. инсталации.

До момента са изпълнени над 1600 обекта, сред който са както малки битови абонати, така и големи жилищни сгради. Фирма ГАЗТЕК ООД е извършила изграждането на газовите инсталации на Търговски център Sport depot в ж.к. "Младост 4", "Автосервиз Плюс" , ж.к. "Макси грийн Сити, Търговски център „ Авеста трейд ” и много други.

ГАЗТЕК ООД е подизпълнител на "София Газ" ЕАД и "Газкомфорт" ЕАД. През 2006г. фирмата получи Специална награда за лоялно сътрудничество от фирма "Газкомфорт" ЕАД- официален вносител на Немските уреди Vaillant за България, а през 2007г. – Грамота за отлично партньорство. ГАЗТЕК ООД е подизпълнител и на много строителни фирми, между които са Сиконко билдинг АД, ТОБО" ООД, "ТЕХНО 05" ООД, "АВЕСТА ТРЕЙД" АД, "ТОБО - ПРОЕКТ" ООД, „ Хикс 5 груп ” ЕООД и много други, с които работи постоянно.
 

Проектиране, изграждане и поддръжка на:

- Сградни и вътрешни газови инсталации
- Отоплителни системи