« Обратно към ФИРМИ

ГЕРКАНД OOД

    • Адрес:
    • Пещера, ул. Михаил Такев 156
    • България
    • 4550

ГЕРКАНД е най-големия производител в България на отоплителни уреди с твърдо гориво - камини, горивни камери за вграждане, печки и барбекюта.
Дружеството е създадено през 1990 г. изцяло с частен капитал. Производсвените площадки на фирмата се намират в град Пещера.
Колекцията на Герканд събира на едно място уникална смесица от печки и камини, проектирани, за да доставят на клиентите свободата да създадат своя индивидуална и неповторима /околна/ среда.
Чист дизайн и почти пълно изгаряне - са качествата присъщи за камерите за камини на Герканд. Те се предлагат в различни варианти - базов модел, с водна или въздушна риза.
Фирмата изработва и комбиниран вариант, съчетаващ водна и въздушна риза, и осигуряващ икономично отопление в няколко помещения. Номиналната мощност на камерите за вграждане е от 9 до 25 кW, което дава възможност за отопление на помещение до 350–400 куб.м.
Печките тип камина, са изпълнени с темперамент, дизайн и функционалност. Те съчетават напълно форма и целесъобразност.
Дружеството предлага на пазара голямо разнообразие от модели, а вариантите за изпълнение са: базов модел, с водна риза, водна риза комбинирана с ел.ток и терморегулатор. Номиналните мощности на на печките тип камина са от 5 до 15 кW.
"Герканд" предлага на своите клиенти проектиране, доставка и монтаж на цялостни отоплителни системи и инсталации. /с водна и въздушна риза/ Фирмата предлага богат избор на облицовки – от естествени и декоративни материали.
ГЕРКАНД успешно изнася продуктите си в съседните ни държави. Прави пробив и на пазара в ЕС .
Камерите, камините, печките, барбекютата и другите производи на Герканд се предлагат на цени, отговарящи на качеството им.
Осигурява добри специалисти, отлични решения и възможност за създаване на индивидуален уют във всеки дом.
При производството се съчетават използването на висококачествени материали със съвремени дизайнерски решения и функционалност.

- Горивни камери
- Камини
- Барбекю
- Печки