« Обратно към ФИРМИ

ИНСТАЛ ИНЖЕНЕРИНГ СВ ООД

    • Адрес:
    • с. Браниполе, Бивш селскостопански двор
    • България

От 1993 г. дружеството започва активна развойна и производствена дейност в областта на енергоспестяващите технологии, обхващащи топлинни и хладилни изолации от разпенени пенополиуретани за технологични процеси, както и предварително изолирани тръбопроводи за топлопреносни мрежи. Широкият спектър от приложения на този вид изделия - от хранително-вкусовата промишленост до изолации в енергетиката - доведе до добър прием на нашия пазар.

РАБОТЕЩИ РЕШЕНИЯ

СЪКРАТЕНО ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА

Висококачествената продукция не е достатъчна в условията на динамичен пазар. Едно от основните предимства на всеки производител е бързата реакция при доставка на компонентите. ИНСТАЛ ИНЖЕНЕРИНГ може да достави в рамките на 48 часа всички размери тръби и фасонни части до DN 250. Всяка една нестандартна поръчка се произвежда в рамките на 5-7 работни дни от датата на заявяването.

ТЕХНИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ

Преди да се доставят технологичните тръбопроводи за всеки един обект, нашите специалисти дават технически консултации относно режими на работа, изчисления на натоварванията и разширенията, както и топлинните загуби, съгласно изискванията на клиента. В някои случаи може да се направи препроектиране на съществуващ проект, във връзка с изменения на вертикална планировка, кадастър и др.

При всички случаи ИНСТАЛ ИНЖЕНЕРИНГ е на Ваше разположение.

ОБУЧЕНИЕ

Поддържането на висока квалификация на персонала при проектирането, производството и изпълнението е основна цел на ИНСТАЛ ИНЖЕНЕРИНГ. Едно от най-важните предимства на дружеството е оказването на висококвалифицирана помощ на своите клиенти под формата на обучение на място при инсталирането, монтажа и експлоатацията на тръбопроводите