« Обратно към ФИРМИ

ИНТЕРМЕТАЛ ООД

    • Адрес:
    • София, Орландовци, ул. Нешо Бончев 26
    • България
    • 1225

Фирма Интерметал предлага широка гама от материали за ВиК, отоплителни и индустриални инсталации.

“Интерметал” ООД присъства стабилно на българския пазар вече 10 години. Създадена е през 1996 година с основен предмет на дейност внос и търговия на едро. Към момента предлагаме многообразие от артикули в различни категории – наред с вече традиционните неръждаеми изделия и ламарина, можете да закупите всичко необходимо за изграждане на водопроводни и газопреносни системи, качествени помпи (може да разчитате и на гаранционно обслужване за тях), санитарно оборудване, което се отличава с перфектен дизайн, качество и конкурентноспособни цени. При нас ще намерите всичко необходимо за изграждането на отоплителни системи за бита и промишлеността, както и различни по капацитет и дизайн климатици.

Освен в София, фирмата към момента има и шест клона в страната, разположени на ключови места, което спомага за адекватното обслужване и удобството на клиентите. Предимство е и фактът, че разполагаме на склад с голяма част от продуктите, а за останалите гарантираме бързи и конкретни срокове за доставка.
“Интерметал” ООД работи от години с надеждни и коректни партньори, като се стремим да изграждаме и поддържаме стабилни отношения с нашите клиенти и доставчици. Усилията ни да поддържаме висок стандарт бяха оценени и това осигури присъствието ни в класацията на Българската търговско-промишлена палата за 100те водещи фирми, класирани по максимална величина на приходите от продажби за 2004 и 2005.