« Обратно към ФИРМИ

ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД

    • Адрес:
    • Варна, MALL Варна ет. 2, бул. Владислав Варненчик 186
    • България
    • 9000

Компанията “Интерсервиз Узунови” АД е основана във Варна през 1990 г. като “Интерсервиз Узунов” ЕТ и се трансформира в акционерно дружество през октомври 2000 г., с изпълнителен директор и главен акционер -г-н Красимир Узунов. Скоро след трансформацията на компанията, основните дейности, с които се занимава се разделят и се създават няколко дъщерни фирми, които са управлявани от изпълнителните директори и от борда на директорите на “Интерсервиз Узунови” АД заедно с г-н Узунов. Останалите акционери в компанията са членове на семейство Узунови, които също участват в управлението на основната компания и на дъщерните фирми.

Фиксираният капитал на компанията е 9 000 000 Евро и дълготрайни материални активи 27 000 000 Евро. Общата площ на магазините, сервизите и складовете възлиза на 12 000 кв.м. Нашата национална мрежа от изложбени зали, магазини и търговци представя повече от 20 международни търговски марки.

Главният офис на компанията се намира във Варна, като има офиси и магазини в най-големите български градове - София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, с верига от търговци, които практически покриват цялата територия на страната.

Интермаркет представя Интерсервиз Узунови АД, като официален вносител и дистрибутор за България на световно известните марки Sharp, Fagor, Bomann, Jata, Edesa, Mastercook, Elica, DeDietrich, Smeg, Silverline, Indesit, Bosch - Siemens, Scarlett, Morphy Richards и Vortex.