« Обратно към ФИРМИ

К ЕНД К ЕЛЕКТРОНИКС ЕООД

    • Адрес:
    • София, бул. Цариградско шосе 361
    • България
    • 1138

ТЕХНОМАРКЕТ е търговската марка, с която „К енд К Електроникс” ЕООД се представя пред своите клиенти. Компанията е създадена и оперира на българският пазар от 1992г. и тази година ще отбележим 15-тата ни годишнина.
Първият магазин с името ТЕХНОМАРКЕТ отвори врати през 1999г. и така бе положено началото на най-успешната българска верига магазини за битова електроника, офис оборудване и телекомуникационни продукти. Към момента верига магазини ТЕХНОМАРКЕТ има 34 магазина на територията на Република България, 14 магазина в Република Сърбия, 4 магазина в Република Македония и 10 магазина в Република Босна.
В момента ТЕХНОМАРКЕТ реализира 50% от продажбите в сектора на битовата електроника и електротехника в България, което го прави абсолютен лидер на нашия пазар. Развитието на фирмата продължава и към момента. В плановете ни за 2008-ма година влиза отварянето на още 3 нови магазина.
ТЕХНОМАРКЕТ е изключителен дистрибутор на компаниите Samsung, Panasonic, Electrolux /AEG/ Zanussi и Blaupunkt за България. В нашите магазини предлагаме и всички водещи търговски марки в бранша, сред които Sony, Philips, Pioneer, Whirlpool, Yamaha, Jamo, LG, Daewoo, Grundig, JVC, Indesit, Ariston, Gorenje, Hitachi и други. Особена гордост за нас е налагането на собствената ни търговска марка NEO, чийто продукти са вече добре познати на потребителите. В магазините на ТЕХНОМАРКЕТ ще откриете над 15 000 артикула, от които всеки може да направи най-подходящия избор. Специално за нашите клиенти сме се постарали да осигурим най-разнообразни начини на плащане и гъвкави финансови условия за максимално тяхно удобство. Поддържаме постоянно жив интереса на клиентите като акумулираме очаквания и инициираме нови промоции на всеки 3 седмици.