« Обратно към ФИРМИ

КАМИНИ ЕВРОСТАНДАРТ ООД

    • Адрес:
    • София, кв. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 25-В, (след бензиностанция Shell)
    • България

При избора на камини за вграждане трябва да се спрем на тази, която отговаря най- точно на нашите търсения. Има различни модели и стилове, които да се впишат в цялостната обстановка в къщата. Модерните камини изглеждат стилно, с изчистен дизайн и без излишни декорации. Те са изключително подходящи за апартаменти и луксозни къщи. Те едновременно правят къщата уютна и я правят още по- изтънчена. Новите решения на камини с горивни камери, правят работата им още по- безопасна и приятна. Вече на камината й е отредена ролята най- вече да топли и да сплотява семейството, а неприятностите като димене и сажди са вече в миналото.

Камини в битов стил са сред предпочитаните артикули за механи и хижи. Те подсилват атмосферата на битовата обстановка и се вписват идеално сред дървените маси и мебелитеот естествени материали. Облицовката тук е по- пищна, като най- често използвани са червената тухла и дървото. Богато украсени с дърворезба камини са чест избор за ценителите на това изкуство.

Интериорна вградена камина за вгражадне е може би най- предпочитания модел от хората, които обичат бутиковия стил за къщата си. Изчистените мебели и скъпите плазми са в абсолютен синхрон с една вградена камина. Тя изпълнява ролята да отоплява и едновременно с това Ви дава така търсения уют. Много ефектен начин да добавим нотка романтика в излъсканата ни къща, без да е нужно да я претрупваме с пухкави възглавници и меки тонове.

Многообразието от камини ни дава възможността да изберем модел, който да отговаря на нашето вътрешно Аз. Благодарение на майсторските изпълнения по облицовките, вече не е нужно да сменяме цялото обзавеждане, за да се впише камината в дома ни. Тя просто продължава сюжетната линия на мебелировката, като внася уюта и хармонията в стаята. Търсейки най- добрия начин за отопление, вече хиляди хора в България се спират именно на ефектните камини. Те се нареждат сред най- добрия и икономичен метод за отопление през зимните дни. Едновремено с това са и акцентът на къщата, който никога не остава незабелязан.