« Обратно към ФИРМИ

КЛУДИ БЪЛГАРИЯ ЕООД

    • Адрес:
    • София, ул. Добринова Скала 42, офис 23
    • България
    • 1324

Фирма КЛУДИ е основана през 1926г. в Менден, Германия. В момента оперира в голям брой страни и се възползва успешно от  повече от 80 год. опит и история в производството и реализацията на висококачесвени смесители за кухня и баня. Фирмата е пазарен лидер в Европа по отношение  на смесителите за кухни.
Продуктите на КЛУДИ са не само известни с качеството на материалите, инжинерното съвършенство и дулготрайна употреба. Те също представляват нови решения в областа на дизайна, функционалността и технологиите. Клуди непрекъснато поставя нови стандарти.
Диайнът на продуктите на KЛУДИ е подходящ за всички инетриорни решения, в зависимост от изискванията на нашите клиенти. Ние разработваме продукти с актуален дизайн, отстояващ критиката на времето-от пуризъм през носталгия, от класически до средиземноморски форми, от простото към сложното, но винаги  с внимание към детайла.
КЛУДИ като производител на маркови смесители предлага винаги изключително качество. Качесвото на продукта е неделимо от качеството на КЛУДИ като компания. По време на производствения цикъл един продукт минава през ръцете на много служители и така ние създаваме качество, достойно за нашите клиенти и за марката на КЛУДИ.

КЛУДИ разполага с пет фабрики в Европа-две в Германия и по една в Австрия, Унгария и Полша и във всяка една от тях се спазват едни същи високи стандарти на качесво, които гарантират безаварийна дълготрайна екксплоатация на продуктите, комбинирани със съвременен  отстояващ на времето дизайн.

КЛУДИ е партньор на ESPRIT при разработването на ESPRIT Home Bath Concept и участва в разработването на JOOP!Bathroom.