« Обратно към ФИРМИ

КРЕЙН ООД

    • Адрес:
    • Пловдив, ул. Коматевско шосе 26
    • България
    • 4004

Крейн ООД е специализирана компания за проектиране, производство и доставка на фотоволтаични панели, по технология - моно и поликристал и различни соларни приложения.

Производствената линия е с годишен капацитет от 2 MW и дава възможност да се произвеждат фотоволтаични модули намиращи приложение в разнообразни типове соларни системи – автономна, мрежова и хибридна.

Въпреки, че в произвежданите от Крейн ООД соларни модули се влагат качествени материали от доказани производители, нашите инженери са разработили и внедрили Система за Контрол на Процесите /контролиран процес/. Това гарантира постоянството на произведените от нас фотоволтаични модули през годините на експлоатация.

Фирмата е насочила усилията си в разработването на соларни системи, чрез които да се осигури рентабилен и икономичен източник на електрическа енергия, като:
- Домашни фотоволтаични (соларни) системи;
- Соларни помпи за вода;
- Преносими фотоволтаични системи;
- Фотоволтаични навеси;
- Мобилни хладилни камери използващи електричество произведено от фотоволтаични модули;
- Автономен хладилен склад;
- Фотоволтаична система за строителен контейнер.

Амбициите на фирмата да следва тенденциите на развитие на фотоволтаици в световен мащаб я правят надежден партньор. Ние осигуряваме на нашите клиенти конкурентни цени и условия, срещу високо качество на продуктите и безупречно обслужване. С наша помощ инвеститорите и компаниите могат да реализират своите идеи и фотоволтаични проекти.