« Обратно към ФИРМИ

МХ СТРОЙ

    • Адрес:
    • София, ул. "инж. Георги Белов" 2
    • България
    • 1712

Фирма „МХ Строй“ ООД е основана през 2008 година. Основната й дейност е строителство и ремонтни дейности. .Когато създадохме строителната компания "МХ СТРОЙ" ООД, знаехме, че искаме да построим сгради, и за да реализираме тази наша цел, вложихме цялото си старание и постоянство. Най-важното - тези сгради се отличават с качествено изпълнение и архитектура. За 7 години построихме 12 сгради, над 10 къщи, поддържаме и ремонтираме крематориума на Софийските гробища, също така наши партньори са 4 ОДЗ, 8 ОДЗ , 27 ОДЗ и други. Фактът, че сме постигнали толкова до момента означава,че ще бъдем още по взискателни към себе си. Проучваме вашите желания в дълбочина, защото те са истинските основи на нашата работа. Ние не се отдаваме просто на строителството, а на строителството както трябва да бъде. Създаваме точните сгради, защото преди да започнем реализирането на даден обект, правим проучване. Вашите потребности и най-вече мечти ни вдъхновяват да строим и ремонтираме не само това, от което имате нужда в настоящето, а това, което ще пожелаете в утрешния ден. От две години фирмата „МХ Строй“ ООД се занимава и с други дейности: разработка и производство на пелетни котли, горелки, камини и вентилатори – ново виждане в развитието и работата на уреди и ниско КПД; нова технология в използването на отопление на домове, обществени сгради и промишлени помещения

ECO HEAT е търговска марка на фирма МХ СТРОЙ ООД .

Основната и много важна разлика между пелетният котел  ECOHEAT и котлите на твърдо гориво се състои в начина, по който се извършва горивният процес. Електронният контрол при пелетните котли ECOHEAT има важна роля за ефикасното изгаряне на горивото, като особено значение има софтуерният алгоритъм на  контролера. Триходовата конструкция и разположението на димогарните тръби гарантират над 90% КПД, факт доказан със сертификати от независими лаборатории.

Уникална механична почистваща система за горивната камера позволяваща безаварийно и безпроблемно изгаряне на всички видове пелети. Монтирани и безпроблемно работещи над 150 броя котли само с пелети от слънчогледова люспа.