« Обратно към ФИРМИ

НАЧЕВ ЕООД

    • Адрес:
    • Велико Търново, ул. Стоян Михайловски 10
    • България

Фирма НАЧЕВ ЕООД е създадена през 1990 година. Тя извършва търговия със стоки за отоплението, проектиране, изграждане, монтаж, гаранционен и следгаранционен сервиз на отоплителни, газови,климатични и слънчеви инсталации. Фирмата притежава сертификат за изграждане на газови инсталации.

Фирма НАЧЕВ ЕООД  притежава специализирано оборудване необходимо за извършване на изграждането на  отоплителни,газови,климатични и слънчеви инсталации,както и транспортни средства за извършване на търговската и монтажна дейност.

Изградили сме и поддържаме гаранционно и следгаранционно обслужване на много промишлени и битови обекти във Велико Търново и региона, а така също и в цялата страна.

Фирма НАЧЕВ ЕООД е базирана в гр. Велико Търново, където притежава  магазин и съвременна складова база. Във фирмата работи  екип от висококвалифицирани търговци,проектанти, техници и монтажници.

Фирма НАЧЕВ ЕООД е официален представител на фирмите WILO – България, KORADO - България, ROCA,  TESY, SUNSYSTEM, Бултрон, Дека трейд и други.

На фирмите WILO – България, ROCA, TESY и SUNSYSTEM фирма Начев ЕООД е официален сервиз и извършва гаранциаонното, следгаранционно и абонаментното обслужване на техните продукти в региона.