« Обратно към ФИРМИ

НЕБЕЛ СЕРВИЗ ЕООД

    • Адрес:
    • София, Младост 1, бл.65, вх.7, партер
    • България

Небел Сервиз работи в София и Варна, както и в близките околности. Основната ни дейност в момента е продажба, доставка и сервизна гаранционна и извънгаранционна поддръжка на климатчини сплит системи с мощност до 20 кВт.

За проявилите интерес потенциални клиенти правим консултаци на място в помощ избора на климатично оборудване с необходимата мощност и намиране на подходящи места за инсталация на климатичните тела, в съответствие с техническите изисквания на производителите и конкретните индивидуални желания на всеки един бъдещ клиент.

След направена поръчка от клиент, изпращаме монтажен екип, който доставя избраната конфигурация, изпълнява монтажните работи и въвежда климатчината техника в експлоатация. Предаването става с подписване на приемо-предавателен протокол, който удостоверява успешното пускане според техническите и монтажни изисквания и избраните или одобрени от клиента места на климатичните тела.

Гаранционната поддръжка е от изключителна важност за нашия добър имидж. Ние държим на коректното си отношение към всеки индивидуален потребител и спазваме гаранционните си ангажименти в съответствие с предписанията на производителите