« Обратно към ФИРМИ

НЕКОТЕРМ ООД

    • Адрес:
    • София, ул. Тарас Шевченко 5
    • България
    • 1113

"Некотерм" ООД е инженерингова фирма за отоплителна, климатична и вентилационна техника. Фирмата е основана през 1991г. от инж. Нейко Неков. Оттогава насам тя доказва своя професионализъм и качество в изграждането, доставката, проектирането и поддръжката на висооефективни, екологични инсталации.

С цел да намали разходите на своите клиенти, "Некотерм" ООД непрекъснато следи динамичното развитие на пазара на отоплителна техника и се стреми да им предложи най-ефективните и енергоспестяващи продукти. Спазвайки международните стандарти и изисквания за опазване на околната среда, екипът на фирмата предлага на своите клиенти използване на природната топлина от слънце, вода и земя.

"Некотерм" предлага висококачествени инсталации и перфектен сервиз. Фирмата непрекъснато следи световното производство и се стреми да предлага най-добрите решения за използване на топлинни източници, влизащи в съвременните европейски стандарти и получаване на енергия от възобновяеми източници. Инсталациите, които фирмата изгражда се отличават с нови технологични решения и доказан ефект в икономията на горива.