« Обратно към ФИРМИ

НЕКТАЙМ ЕООД

    • Адрес:
    • София, бул. Драган Цанков 17, ет. 2
    • България
    • 1113

“НЕКТАЙМ” ЕООД е създадена през 1991 г., със седалище София и предмет на дейност проектиране, производство, внос, дистрибуция, продажба, доставка, монтаж и сервиз на вентилационна, климатична и отоплителна техника.

Фирмата е официален дистрибутор на следните производители и марки:

AIRWELL A.C.E. – Франция за битови и промишлени климатични съоръжения, водоохлаждащи агрегати и др. Съоръженията “AIRWELL” са със съвременен дизайн и автоматика, голяма надеждност и шумови характеристики, съгласно Европейските стандарти.

WESPER S.A. – Франция за водоохлаждащи централни климатични системи, вентилаторни конвектори и др.

NOVOVENT – Испания, предлагаща широка гама от битови, канални и промишлени вентилатори в стандартно и взривобезопасно изпълнение. В производствената гама влизат също овлажнители и изсушители на въздуха, калорифери и др.

MANDIK – Чехия – противопожарни клапи с ръчно и ел. задвижване, както и аксесоари за тях, одобрени за монтаж в нашата страна.

През 2002 г. фирмата регистрира и запазва изключителни права за България на марка Starway за високотехнологични продукти.

Всички съоръжения притежават Европейски сертификат за качество. Поддържа се постоянна складова наличност.

НЕКТАЙМ извършва инжинерингова и проектантска дейност на ОВиК и предлага завършен цикъл на климатизация, вентилация и отопление. Фирмата произвежда, в свой цех, въздуховодни системи и аксесоари, необходими за изграждане на системи за климатизация, вентилация и отопление. Извършва се маркетингова подготовка за модернизиране и разширяване на производствените мощности за обогатяване гамата и обема на продукцията, и излизане на нови пазари.

Продуктите на НЕКТАЙМ са сертифицирани по ISO. Фирмата притежава Certificate ISO 9001:2000. Фирмата осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз за всички предлагани от фирмата продукти. Поддържа резервни части на склад.