« Обратно към ФИРМИ

НОВИ ЕНЕРГИЙНИ СИСТЕМИ ООД

    • Адрес:
    • Шумен, бул. Мадара 12
    • България
    • 9701

Фирмата работи като самостоятелно дружество от 2000 г. с предмет на дейност: производство на бойлери с една и две серпентини, битови електрически бойлери, специални бойлери, слънчеви колектори, термосифонни системи и елементи за слънчеви инсталации. Дружеството се управлява от Общо събрание на съдружници.

В началото на 2005г. фирмата внедрява нови мощности в своето производство – закупува най–голямата пещ за емайлирани бойлери на Балкански полуостров и кани специалисти от Германия, които да обучат персонала и да въведат новите съоръжения в експлоатация. Фирмата осъществява успешни продажби с партньори от Германия, Австрия,Дания, Италия, Испания, Чехия, Полша, Румъния, Македония, Сърбия и Черна гора, Украйна, и Гърция.

От 2006 г. фирмата разшири своето производство и въведе в експлоатация нови производствени халета на площ от 3,500 м2, където се произвеждат котли работещи с екологично биогориво. По същото време се изгради и нов изложбен и технологичен център на площ от 1,000 м2, в който успешно се извършват обучения и нови технологични разработки.