« Обратно към ФИРМИ

ОТОПЛИТЕЛНИ СИСТЕМИ ЕООД

    • Адрес:
    • София, ул. Черковна 53
    • България
    • 1505

В днешният динамичен свят, изпълнен с множество иновативни системи и технологии е добре да се замислим до колко са ефективни и полезни вече така утвърдилите се стари решения не само в света на отоплението и уюта, а в живота като цяло.

Да, безспорни са редици методи и похвати за отопление, но всичко това е свързано не само с една инвестиция, а и с регулярна поддръжка, обслужване, консумативи. Освен всичко това, голяма част от отоплителната техника с течение на времето губи част от своето КПД, на друга се нала замяна на различни компоненти и какво ли още не.

Често за съжаление получаваме комфорта в своя дом частично, отопляваме се с компромис или в страх, че сметката за ток ще бъде прекалено висока, мислим за дърва, складиране, обработване, зареждане на пелети, тяхното качество, изграждане на газови инсталации, котли, обслужване на ками, локално парно и др.

Ние не създаваме чудеса, нашата цел е като клиенти на собствената ни идея да създаваме решения за отопление, такива, че да бъдем доволни от резултата. Именно този резултат и опит имаме желанието да Ви го предоставим. Този резултат нас ни удовлетворява и отоплявайки редица свои познати и приятели, ние постоянно разработваме и усъвършенстваме функциалността на нашите отоплителни системи.

Какво в действителност създаваме и предлагаме? Предлагаме индивидуален подход според нуждите на клиента. Използваме всички съвременни технологии, проектираме оборудване, създаваме нови продукти, правим лабораторни изследвания, сертифицираме всичко което се е доказало, че е нужно и ефективно. Разработваме и създаваме изделия само и само да може идеята да бъде максимално ефективна.

Не се страхувайте от новите технологии! Пробвайте, замерете, ако сте доволни и ние ще сме доволни! Ако имате забележки, нашите разработчици ще оптимизират продукта за да отговаря на Вашите нужни, ако не очакванията са Ви по-различни - ще ни върнете оборудването.