« Обратно към ФИРМИ

ОВИКЛИМА ЕООД

    • Адрес:
    • Ботевград, ул. Хаджи Димитър 12
    • България

Политиката на Овиклима  е в насока енергийна ефективност:
-влагане на висококачествени материали и съоръжения
-използване на нови технологии и прилагане на технически решения съобразени с конкретните изисквания и спецификата на всяка сграда или помещение.

Дейността на фирмата е насочена към маркетиране и продажба на отоплителни и климатични съоръжения, както и ориентация, проектиране, доставка, монтаж и сервиз на цялостни инсталации и отделни компоненти – котли на всички видове горива, алуминиеви и  стоманени радиатори, лири за бани,  подови и стенни конвектори, тръби, изолации, подови и соларни системи, вентилация и климатизация,  системи за регулиране, контрол и др.

Овиклима работи с висококвалифицирани и мотивирани специалисти с дългогодишен практически опит и амбиция за поддържане на високо професионално ниво. Благодарение на това, Овиклима задоволява  добре както желанията на индивидуалния клиент, така и високите изисквания на крупния инвеститор.

Влагаме много усилия, знания и опит, за да осигурим на клиентите си надеждни и висококачествени услуги, както и да оправдаем техните високи очаквания.