« Обратно към ФИРМИ

ПИНК ПЛЮС МАРКЕТ ЕООД

    • Адрес:
    • Пловдив, ул. д-р Вълкович 6
    • България
    • 4000

Фирма Пинк Плюс ЕООД е представител на фирма SIMI и PROMETAL.

Фирма SIMI е водеща в производството на бетоновъзли по лиценз на световноизвестни фирми в областта на проектирането и производство на съоръжения за бетонопроизводство.

Фирма PROMETAL се занимава с производството на машини за бетонни елементи и машини за обработка на арматура..

Благодарение на успешното съчетание между цена и качество, допълнено с бързо и ефективно обслужване, фирмата се развива с бързи темпове и от скоро прибави към широкия кръг на предлагани от нея продукти и машини за добив и сепарация на инертни материали и мултифункционални багери и екскаватори за извличане на пясък и чакъл, рециклиращи системи, асфалтови бази, машини за бетонни тръби, метални и полиуретанови сита и машини за ремонт и реконструкция на пътища, с което окончателно се утвърди като водеща в областта на продажбата на строителна техника.

Доказателство за качеството на продаваните от фирма Пинк Плюс ЕООД, машини и съоръжение са многото доволни клиенти на територията на България, Полша, Украйна, Русия, Либия, Ангола, Словения, Алжир и Тунис.

Пинк Плюс ЕООД разполага с изключително добре развита дистрибуционна мрежа на територията на България и изградена база данни и установени контакти с повече от 3600 водещи строителни компании в страната.

Котли, стоманени, на всички видове горива и комбинирани, от 20 kW до 5 MW, с 6 години гаранция.